AMPHİTRYON: Yapı Kredi Tiyatro Stüdyosu | 21/22 Mayıs 2012

Yapı Kredi Spor Kulübü Sosyal Aktiviteler Şubesi
Tiyatro Stüdyosu, 10. Yılında İftiharla Sunar !

 AMPHİTRYON


Müzikal 2 Perde
Genel Sanat Yönetmeni : Haldun Dormen
Yöneten : Tolga Pulat

21 Mayıs 2012 Pazartesi Saat : 20:30 Levent Plaza D Blok Konferans Salonu
22 Mayıs 2012 Salı          Saat : 20:30 Levent Plaza D Blok Konferans Salonu

Tiyatromuzun duayen ismi Haldun Dormen’in kaleme aldığı ve Genel Sanat Yönetmenliğini yaptığı Müzikal oyunumuz Tiyatro Stüdyomuz tarafından 10.Yıla özel olarak hazırlandı ve siz değerli izleyicileriyle buluşmayı bekliyor.


Bilet Ücreti 10 TL
Oyunu izlemek isteyenlerin, 10 TL olan bilet ücretini 21 Mayıs 2012 Pazartesi günü mesai bitimine kadar, 86776353 numaralı hesaba havale yoluyla (açıklama kısmına Tiyatro -Katılım Tarihi-İsim ve Bilet Sayısını ekleyerek) göndermeleri gerekiyor. Yer organizasyonu, havale gönderim sırasına göre oluşturulan liste baz alınarak yapılacak olup iç iletişimle oyun tarihinden önce giriş biletleriniz tarafınıza ulaştırılacaktır. Havale gönderen katılımcılara geribildirim yapılmayacaktır. Biletlerin ulaşmaması durumunda gösterim günü izleyiciler isim kontrolü ile salona alınacaktır. Aynı zamanda gösterim günüde bilet satışı gösterim mekanında yapılacaktır. Yerler tükendikten sonra havale göndermiş olanlara, son havale gönderim tarihi itibari ile mesaj gönderilerek bilgi verilecek ve ücretleri iade edilecektir. İsteyenler, banka dışından yakınları için de bilet alabilirler.
Bilgi İçin :  tiyatro@yapikredi.com.tr 


(Örnek 1: Tiyatro -21 May- Aylin Yıldız- 2 kişi)
(Örnek 2: Tiyatro-22 May-Aylin Yıldız-2 kişi)


"Kırkın üstünde yazar iyi ya da kötü oyunu kendine göre uyarladı. Shakespeare “Yanlışlıklar Komedyası” dedi, Moliere “Amphitryon” ismine sadık kaldı, Girodoux ise, “ Amphitryon 38” adıyla kendinden önce 37 yazarın oyunu uyarladığını belirtti. İkinci perdenin büyük bir bölümü tarihin karanlığı içinde yok olup gittiğinden, herkes boşlukları kendine göre doldurdu. Biz de çılgın bir uyarlama yaptık ve her şeyle tıpkı Plautus gibi, ince ince ya da kalın kalın alay etmeye çalıştık..." 
Haldun Dormen


Genel Sanat Yönetmeni: Haldun Dormen, Yazan: Haldun Dormen,  Yöneten: Tolga Pulat,  
Genel Koordinatör: Hakan Bingöl,  Müzik: Serpil Günseli, Müzik Düzenleme : Burçak Çöllü, Koreografi: Leda Aslanbaş, Dekor Tasarımı: Ercan AksoyKostüm Tasarımı: Nurcan Önder 
Işık Tasarımı : Hatice Akıncı, Fotoğraflar : Özay Özgüler


Oyuncular: Asuman Alp, Beste Korkmaz, Bora Biricik, D.Ceren Kul, E.Sanem Kısalar, Ergün Taşdemir, Emre Yılmaz, Esin Macit, Esra Gürses, Hacer Torlak, Hatice Gönen, Hatice May, Kürşat Gürbüz, Melda Vardarlı, Naciye Yerekapan, Özay Özgüler, Taylan Kıran, Tolga Pulat, Sevinç Trenova


Yapı Kredi Spor Kulübü
Sosyal Aktiviteler Şubesi 
Tiyatro Stüdyosu



Haber Kaynak: İleti haber, Hacer Torlak htorlak@gmail.com
Haber düzenleme: Tevfik Yalçın evetbenim
evetbenim@gmail.com

Yorumlar

Popüler Yayınlar