Seksenler 6.Bölüm Tek Parça HD İzle (28 Şubat 2012)


6. Bölüm Özeti
Gülden’e sırılsıklam âşık olan Ahmetin, annesinin tanıştırdığı kız Suzanla yakınlaşmaya başlaması görenleri hayrete düşürür. Özellikle Gülden, bu duruma hiç beklenmedik bir tepki verir… Ahmetin hastalanması ve ona bakmaya Suzanın gelmesi, Ahmeti Güldenden uzaklaştırmaya yetecek midir?
Radyo, 1980 yılının önemli maçlarından Fenerbahçe-Trabzonspor maçını Orhan Ayhanın sunumuyla naklen verecektir. Mahalleli radyonun başına toplanır ve maç dinleme pozisyonları alınır. Bu görüntüye şahit olan Alamancı Şahin ise durumu çok garipser. Mahalle komik görüntülere sahne olur. Fehmi ve ailesi uyurken, dışarıdan silah sesi gelir. 1980 yılının siyasi olaylarından bizim mahallemiz de nasibini almış, mahalleden biri vurulmuştur.




Bölüm Fotoğraflarından Birkaçı : Devamı İçin TIKLAYINIZ...






Etiketler: Seksenler 6.Bölüm Tek Parça izle Seksenler 6.Bölüm Tek Parça bölümü izle, Seksenler 6.Bölüm Tek Parça seyret, Seksenler 6.Bölüm Tek Parça canlı izle, Seksenler 6.Bölüm Tek Parça Seksenler 6.Bölüm Tek Part Seksenler 6.bölüm Seksenler 6.Bölüm HD izle Seksenler yeni bölüm izle Seksenler son bölüm izle, tek parça seksenler, şoray uzun, seksenler, 80ler, 28 şubat 2012 izle, HD Tek parça, vimeo

Yorumlar

Popüler Yayınlar